Najlepiej spożyć przed końcem: data na dnie opakowania.
Przechowywać w temperaturze od +4 ℃ do + 25 ℃.
Po otwarciu - produkt przeznaczony do bezpośredniego spożycia.
Filety z makreli solone, parowane ze skórą w sosie pomidorowym z warzywami. Konserwa rybna sterylizowana.
Możliwe naturalne odchylenia
filety z makreli 45 % (Scomber scombrus)
sos pomidorowy 35 % [woda, koncentrat pomidorowy 7,4 %, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, przyprawy (cebula, pieprz, ziele angielskie, papryka chilli, ekstrakt papryki), sól, substancja zagęszczająca: guma guar]
warzywa 20 % (papryka czerwona, cebula, marchew - w zmiennych proporcjach)
Zawiera: ryba
| Wartoś6ć odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Energia | 762 kJ |
Energia | 184 kcal |
Tłuszcz | 14,0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,5 g |
Węglowodany | 4,3 g |
- w tym cukry | 4,2 g |
Białko | 9,6 g |
Sól | 0,80 g |
Kwasy tłuszczowe Omega-3 | 3,64 g |
Kwasy tłuszczowe EPA i DHA | 2,75 g |
Możliwe naturalne odchylenia | |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 25
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Gotowe do spożycia
Wymiar liczbowy: 170
nowy smak
źródło kwasów omega 3 EPA i DHA
Rozmiar opakowania: 170
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Lisner Poznań Sp. z o.o. Sp. k.
Lisner Poznań sp. z o.o. sp. k.,
ul. Strzeszyńska 38/42,
60-479 Poznań,
Polska