Pakowany w atmosferze ochronnej.
Na opakowaniu przedstawiona jest propozycja podania.
Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu 5 dni.
Serek kremowy z chili i imbirem.
mleko pasteryzowane
śmietanka (z mleka)
mieszanka imbiru i chili 9,7 % (woda, imbir kandyzowany 30 %, imbir w kostkach 22,5 %, czosnek, płatki chili 2 %, cukier, skrobia kukurydziana, sól, mielony imbir 0,75 %, przyprawy, koncentrat soku cytrynowego)
mieszanka chili i kokosa 3,3 %
sól
białka mleka
żelatyna
stabilizator: maczka chleba świętojańskiego
substancja konserwująca: kwas sorbowy
kultury bakterii kwasu mlekowego
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 1354 kJ/328 kcal |
Tłuszcz | 30 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 19 g |
Węglowodany | 6,8 g |
w tym cukry | 5,9 g |
Białko | 7,6 g |
Sól | 1,1 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 5 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 125
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Danii. Mleko pochodzi z UE.
Rozmiar opakowania: 125
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Arla Foods S.A.
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
Serwis konsumencki:
kontakt@arlafoods.com