masa netto 140 g e (8 x 17,5 g)
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +10°C
Tylżycki: ser 46 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym Tylżycki 10 %), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: E407, E415; sól
Z papryką: ser 45 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; skrobia kukurydziana, papryka suszona 0,8 %, stabilizatory: E407, E415, sól
Ze szczypiorkiem i cebulą: ser 46 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; skrobia kukurydziana, liofilizowane: szczypiorek i cebula 0,3 %, stabilizatory: E407, E415; sól
Z pieczarkami: ser 45 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; skrobia kukurydziana, pieczarki suszone 0,4 %, aromat, stabilizatory: E407, E415; sól
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 927 kJ/223 kcal |
Tłuszcz | 16 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 11 g |
Węglowodany | 7,7 g |
w tym cukry | 6,0 g |
Białko | 12,0 g |
Sól | 2,0 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 10
Wymiar liczbowy: 17.5
Rozmiar opakowania: 17,5
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 8 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 8 porcji
Producent: SERTOP sp. z o.o.
SERTOP sp. z o.o.
ul. Przemysłowa 58
43-100 Tychy
www.sertop.com.pl