masa netto 140 g e (8 x 17,5 g)
Najlepiej spożyć przed: data wraz z dodatkowym oznakowaniem jest kodem partii produkcyjnej umieszczonym na opakowaniu. Przechowywać w temperaturze od + 2°C do + 10°C
Kraj pochodzenia: Polska
Z salami: ser 44 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, salami 6 % (mięso wieprzowe, mięso wołowe, tłuszcz wieprzowy, białko sojowe, mieszanina przypraw w tym gorczyca, seler), mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; skrobia kukurydziana, stabilizatory: E407, E415; sól
Złoty Ementaler: ser 46 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej) (w tym Ementaler 10 %), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339, skrobia kukurydziana, stabilizatory: E407, E415
Ze szczypiorkiem i cebulą: ser 46 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; skrobia kukurydziana, liofilizowane: szczypiorek i cebula 0,3 %, stabilizatory: E407, E415; sól
Z borowikami: ser 45 % (mleko, bakterie fermentacji mlekowej), mleko odtłuszczone, masło, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku (z mleka), sole emulgujące: E450, E452, E339; skrobia kukurydziana, borowiki suszone 0,2 %, aromat, stabilizatory: E407, E415; sól
Zawiera: seler, mleko, gorczyca, soja
Smaki / Aromaty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 925 kJ / 222 kcal |
Tłuszcz | 16 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 11 g |
Węglowodany | 7,6 g |
w tym cukry | 5,9 g |
Białko | 12,0 g |
Sól | 2,0 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 10
Liczba jednostek: 8
Wymiar liczbowy: 17.5
Rozmiar opakowania: 17.5
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 8 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 8 porcji
Producent: SERTOP sp. z o.o.
SERTOP sp. z o.o.
ul. Przemysłowa 58
43-100 Tychy
www.sertop.com.pl