Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C.
Ser topiony Camembert. Produkt termizowany.
Produkt może zawierać
orzechy.
ser Camembert 83% (mleko pasteryzowane, sól, stabilizator: chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, Penicillium candidum)
woda
mleko w proszku odtłuszczone
sole emulgujące: E 339, E 452
regulator kwasowości: E 330
Zawiera: mleko
Może zawierać: orzechy
| produktu w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 1086 kJ / 262 kcal |
Tłuszcz | 22 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 15 g |
Węglowodany | 4,0 g |
w tym cukry | 2,0 g |
Białko | 12 g |
Sól | 2,0 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 120
Tekst dowolny o pochodzeniu: Mleko pochodzi z UE. Wyprodukowano w Polsce
Cechy: 83% sera Camembert
Rozmiar opakowania: 120
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: LACTALIS POLSKA SP. Z O.O.
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
www.galbani.pl
Opinie na temat produktu prosimy kierować na adres
jakosc@lactalis.pl