Zabezpieczyć przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych.
Zmętnienie powstałe wskutek wytrącania się naturalnych składników nie jest negatywną cechą jakości produktu.
Ocet jabłkowy Develey powstaje dzięki naturalnej fermentacji dorodnych i soczystych jabłek. Oparta na wieloletnim doświadczeniu metoda produkcji octu pozwala na utrzymanie niepowtarzalnego, owocowego aromatu i smaku.
Ocet Jabłkowy. Kwasowość 5%.
Składniki: ocet jabłkowy (zawiera siarczyny)
Zawiera: dwutlenek siarki / siarczyny
Wymiar liczbowy: 500
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Austrii.
naturalna fermentacja
do sałat i surówek, do marynat i zup, do galaret
Rozmiar opakowania: 500
Jednostka (tekst opisowy): ml
Producent: Develey Polska Sp. z o.o.
ul. Platerówek 3,
03-308 Warszawa