Spożyć bezpośrednio po otwarciu.
Należy spożyć do: data i numer partii na spodzie opakowania. Przechowywać w temperaturze: od +2 °C do +6 °C.
Mascarpone ser śmietankowo-kremowy o smaku waniliowym.
Śmietanka i mleko pochodzą z UE. Wyprodukowano w Polsce.
śmietanka pasteryzowana
mleko pasteryzowane
cukier
naturalny aromat waniliowy
naturalny aromat
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
barwnik: karoteny
Zawiera: mleko
Barwniki: Zawiera
Smaki / Aromaty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 1565 kJ / 379 kcal |
Tłuszcz | 36 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 24 g |
Węglowodany | 11 g |
- w tym cukry | 11 g |
Białko | 3,1 g |
Sól | 0,13 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 230
Rozmiar opakowania: 230
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: LACTALIS POLSKA SP. Z O.O.
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
Kontakt: jakosc@pl.lactalis.com