Należy spożyć do: data i numer partii na spodzie opakowania. Przechowywać w temperaturze od 0 ℃ do +6 ℃.
Marka numer 1 we Włoszech w sprzedaży serów pakowanych.
Ricotta - ser serwatkowy, niedojrzewający.
serwatka (z mleka)
śmietanka serwatkowa (z mleka)
regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 463 kJ / 111 kcal |
Tłuszcz | 7,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,5 g |
Węglowodany | 5,0 g |
w tym cukry | 5,0 g |
Białko | 7,0 g |
Sól | 0,30 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 250
Cechy: nowa receptura
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: LACTALIS POLSKA SP. Z O.O.
Lactalis Polska Sp. z o.o.,
ul. Olkuska 7,
02-604 Warszawa
Kontakt: jakosc@pl.lactalis.com