Pakowany w atmosferze ochronnej. Przechowywać w temperaturze od +2°C do +8°C. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 48 godzin. Twaróg klinek chudy.
Jednostka miary
szt
mleko kultury bakterii Zawiera: mleko
w 100 g:
Wartość energetyczna
407 kJ/ 96 kcal
Tłuszcz
0,2 g
w tym kwasy nasycone
0,1 g
Węglowodany
3,5 g
w tym cukry
3,5 g
Białko
20 g
Sól
0,05 g
Min. temp. °C: 2 Maks. temp. °C: 8 Wymiar liczbowy: 230 Rozmiar opakowania: 230 Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: SM MLEKOVITA,
SM MLEKOVITA, ul. Ludowa 122 18-200 Wysokie Mazowieckie, Polska www.mlekovita.com.pl