Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze od +1 °C do +8 °C. Po otwarciu opakowania przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 48 godzin.
polska firma rodzinna
Ser kozi dojrzewający, w plastrach.
Pochodzenie surowca: UE
mleko kozie pasteryzowane
sól
bakterie fermentacji mlekowej
Zawiera: mleko
Barwniki: Nie zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 1519 kJ / 367 kcal |
Tłuszcz | 31 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 21 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 21 g |
Sól | 1,7 g |
Wapń | 806 mg (100,7 %)* |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej | |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 8
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 100
bez barwników
bogaty w wapń
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: "AGRO-DANMIS" Gramowscy SP. J.
"Agro-Danmis" Gramowscy Sp. J.
Bukowiec 34
64-834 Wyszyny
tel. +48 67 284 46 52,
www.danmis.com.pl