Masa netto: 160 g (4 szt. x 40 g)
Przechowywać w temperaturze od +2°C do +10°C.
Ser parzony, dojrzewający, wędzony.
mleko
sól
stabilizator - chlorek wapnia
kultury bakterii
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Wartość energetyczna | 1128 kJ/271 kcal |
Tłuszcz | 19 g |
w tym kwasy nasycone | 12 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 25 g |
Sól | 2,5 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 10
Liczba jednostek: 4
Wymiar liczbowy: 40
Tekst dowolny o pochodzeniu: Produkt polski
z polskiego mleka
Produkt polski
Rozmiar opakowania: 40
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 4 sztuk/sztuki
Producent: SM Mlekovita
SM MLEKOVITA
ul. Ludowa 122
18-200 Wysokie Mazowieckie