Pakowany w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze +2-+8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu pięciu dni.
Ser Red Cheddar, wiórkowany, pełnotłusty, dojrzewający.
mleko pasteryzowane
skrobia ziemniaczana (zapobiega sklejaniu się wiórek)
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego
enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna
barwnik: beta-karoten
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 1736 kJ/418 kcal |
Tłuszcz | 34 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 21 g |
Węglowodany | 2,3 g |
w tym cukry | 0,1 g |
Białko | 25 g |
Sól | 1,8 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 5 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 200
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Danii. Mleko pochodzi z UE.
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Arla Foods S.A.
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl