Pakowany w atmosferze ochronnej.
Najlepiej spożyć przed: data na opakowaniu. Przechowywać w temp. od +2 °C do +6 °C. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin
Kupując ten produkt wspierasz program Pajacyk - dzielimy się tym co dobre
Hochland
To jest pyszne!
Maasdamer ser żółty w plastrach. Ser podpuszczkowy dojrzewający.
Wyprodukowano w Polsce
mleko pasteryzowane
kultury bakterii
sól
stabilizator: chlorek wapnia
podpuszczka mikrobiologiczna
Zawiera: mleko
Barwniki: Nie zawiera
konserwanty: Nie zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
wartość energetyczna | 1421 kJ / 342 kcal |
tłuszcz | 26 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 19 g |
węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
białko | 27 g |
sól | 1,1 g |
Wapń | 836 mg (105 % RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal)). |
Zawartość laktozy | <0,01 g w 100 g produktu. |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Pakowane w atmosferze ochronnej
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 135
bogaty w wapń
bez laktozy
wyprodukowano w Polsce
bez konserwantów i barwników
Rozmiar opakowania: 135
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 8 sztuk/sztuki
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 8 plastrów
Producent: Hochland Polska Sp. z o.o.
Hochland Polska Sp. z o.o.,
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz