Przechowywać w suchym miejscu.
Dobre z natury
Anyż gwiazdkowy niezwykle aromatyczny, w smaku przypominający korzeń lukrecji, doda potrawie korzennej słodkości. To przyprawa niezbędna w daniach kuchni chińskiej i indyjskiej. Anyż gwiazdkowy Kotányi można stosować do przyprawiania różnych potraw, zarówno słodkich, jak i pikantnych.
Zastosowanie: Pasuje do potraw z kurczaka, wieprzowiny i ryb. Idealny w zupach, sosach, kompotach, chutneyach, ponchu i likierach. Gwiazdki anyżu można dodawać w całości do potrawy czy napoju i usunąć po gotowaniu.
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Anyż, gwiazdki.
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, jaja, mleko, gorczyca, sezam, soja
Producent: KOTÁNYI Polonia Sp. z o.o.
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.com