Przechowywać w temperaturze od 0-10°C
Ser Aldamer
| Jednostka miary | kg |
| Sposób przygotowania | W kawałku, Krojone |
mleko
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego (zawierają laktozę (z mleka))
stabilizator: chlorek wapnia
podpuszczka mikrobiologiczna
barwnik E160b
Zawartość tłuszczu: 27%
Zawiera: mleko
| w 100 g produktu | |
|---|---|
| Wartość energetyczna | 1441 kJ/347 kcal |
| Tłuszcz | 27 g |
| w tym kwasy nasycone | 18 g |
| Węglowodany | <0,5 g |
| w tym cukry | <0,5 g |
| Białko | 26 g |
| Sól | 1,1 g |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 10
Producent: Moniecka Spółdzielnia Mleczarska W Mońkach
Moniecka Spółdzielnia Mleczarska w MońkachInne z tej kategorii
Ostatnio oglądane