Najlepiej pić schłodzone. Przed otwarciem delikatnie wstrząsnąć.
Należy spożyć do/Numer partii produkcyjnej: patrz górna część butelki. Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +25 ℃. Po otwarciu przechowywać w temperaturze do +5 ℃ i spożyć w ciągu trzech dni.
starbucks.com/social-impact
Kawa Arabica Starbucks.
Zobowiązani do 100 % etycznego pozyskiwania kawy we współpracy z Conservation International.
Mleczny napój kawowy o smaku toffi i miodu. Homogenizowany. Sterylizowany.
mleko o zawartości tłuszczu 1,5 % (75 %)
kawa Arabica Starbucks (woda ekstrakt kawy) (18,7 %)
cukier (4 %)
miód (2 %)
regulator kwasowości (węglan potasu)
naturalny aromat karmelowy (zawiera mleko)
naturalny aromat waniliowy
sól
Zawiera: mleko
Smaki / Aromaty: Zawiera
| Wartość odżywcza produktu w 100 ml: |
---|
Wartość energetyczna: | 260 kJ / 62 kcal |
Tłuszcz: | 1,2 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0,8 g |
Węglowodany: | 9,9 g |
w tym cukry: | 9,4 g |
Białko: | 2,8 g |
Sól: | 0,14 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 25
Trwałość po otwarciu: 3 dzień/dni
Wymiar liczbowy: 250
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): ml
Producent: Arla Foods S.A.
Arla Foods SA,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo;
www.arla.pl