Masa netto 215 g (190 g e jogurt + 25 g granola)
Należy spożyć do: data i nr partii na wieczku i toperze. Przechowywać w temperaturze od +2 ℃ do +6 ℃.
Jogurt skyr z truskawkami i granolą z pestkami dyni i słonecznika.
Może zawierać soję.
jogurt 70 % (mleko zagęszczone odtłuszczone, śmietanka, białka mleka, kultury bakterii jogurtowych)
wsad truskawka 18 % (truskawka 9 %, cukier, skrobia modyfikowana kukurydziana, substancja zagęszczająca: pektyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; koncentrat soku z buraka, naturalny aromat)
granola 12 % (płatki zbożowe 7 % (pełnoziarniste płatki owsiane 4,9 %, płatki jęczmienne), substancja utrzymująca wilgotność: maltitole, olej słonecznikowy, rozpuszczalny błonnik kukurydziany, suszone daktyle, mąka (jęczmienna, kukurydziana), sól, aromaty, cynamon)
pestki dyni (7 %, słonecznik łuskany 1,1 %)
Zawiera: jęczmień, mleko, owies
Może zawierać: soja
Smaki / Aromaty: Zawiera
| Wartość odżywcza produktu po wymieszaniu jogurtu z granolą w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 555 kJ / 132 kcal |
Tłuszcz | 3,6 g |
w tym kwasy nasycone | 2,5 g |
Węglowodany | 17,7 g |
w tym cukry | 10,8 g |
Błonnik | 1,3 g |
Białko | 6,5 g |
Sól | 0,11 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 215
w zestawie z łyżeczką
źródło białka
firma rodzinna
Rozmiar opakowania: 215
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia:
0 801 340 600
www.bakoma.pl