Przechowywać w suchym miejscu.
Dobre z natury
Wyjątkowo pikantne ziarna gorczycy stosuje się w wielu pysznych potrawach. Ziarna gorczycy Kotányi można użyć do gotowania, smażenia i marynowania. Na początku mają łagodny orzechowy smak, a później powoli ujawniają pikantny aromat.
Zastosowanie: Niezbędne do kiszonych ogórków, pikli musztardowych, smażonego śledzia i dziczyzny.
Zainspiruj się szeroką ofertą naturalnych ziół i przypraw! Kotányi - austriacka rodzinna firma - oferuje wyłącznie najwyższej jakości składniki, naturalny smak i bogaty aromat. Więcej przepisów znajdziesz na www.kotanyi.com. Kotányi, tradycja od ponad 140 lat.
Gorczyca, żółta cała.
Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jaja, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Może zawierać: seler, zboża zawierające gluten, jaja, mleko, gorczyca, sezam, soja
Wymiar liczbowy: 40
Cechy: dobre z natury
Rozmiar opakowania: 40
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: KOTÁNYI Polonia Sp. z o.o.
Kotányi Polonia Sp. z o.o.,
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7,
02-366 Warszawa,
www.kotanyi.com,
info.pl@kotanyi.com