Sposób przygotowania: Produkt można spożywać bezpośrednio lub po wcześniejszej obróbce termicznej.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 3 dni.
Zupa pomidorowa
Składniki: 400 g żeberek, 2 butelki passaty NaturAvena, 3 marchewki, 1 średnia pietruszka, 1 pęczek natki pietruszki, 1 średni seler, 1 cebula, sól, pieprz, czosnek, 3-4 liście laurowe, 5 kulek ziela angielskiego.
Żeberka delikatnie podsmaż, zalej ok. 2 L wody, dodaj liście laurowe, ziele angielskie, sól, marchew, pietruszkę, seler, podsmażoną cebulkę w kostce, sól i pieprz. Gotuj ok. 40 min po czym dodaj 2 butelki passaty NaturAvera. Gotuj dodatkowe 10-15 minut. Zupę podaj gorącą z dodatkiem ryżu lub makaronu.
Ekologiczna passata pomidorowa. Produkt pasteryzowany.
W produkcie możliwa obecność: glutenu, jaj, ryb, orzechów, mleka, selera, soi, sezamu.