Sposób użycia: Nie podgrzewać. Najlepiej dodać bezpośrednio do świeżo ugotowanego, gorącego makaronu i dokładnie wymieszać.
Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni. Ewentualne rozwarstwienie składników nie stanowi wady produktu.
Znajdź nas na facebook.com/monini.polska
www.monini.pl
Pesto calabrese z 23% oliwy z oliwek Monini
czerwona papryka 38%
oliwa z oliwek 23%
ser ricotta 17% (serwatka z mleka, pasteryzowane mleko, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy E270)
cebula
syrop glukozowy
sól
ser Pecorino Romano ChNP 2% (mleko, sól, podpuszczka)
ser Grana Padano ChNP 2% (mleko, sól, podpuszczka, zawiera lizozym z jaj)
skrobia kukurydziana
koncentrat pomidorowy
woda
cukier
regulator kwasowości: kwas mlekowy E 270
aromat papryczki chilli w proszku
oregano
Zawiera: jaja, mleko
| w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 1212 kJ |
Wartość energetyczna | 293 kcal |
Tłuszcz | 27,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,4 g |
Węglowodany | 8,6 g |
w tym cukry | 5,2 g |
Białko | 3,7 g |
Sól | 3,0 g |
Wymiar liczbowy: 190
Cechy: z oliwą z oliwek Monini
Rozmiar opakowania: 190
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Monini POLSKA Sp. z o.o.
MONINI Polska Sp. z o.o.
ul. Murawa 12-18
61-655 Poznań