Sposób przygotowania: Sos pesto wymieszać ze świeżo ugotowanym, gorącym makaronem. Sosu nie trzeba podgrzewać.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 7 dni.
Sos Pesto na bazie bazylii z serem Grana Padano, serem Pecorino i oliwą z oliwek extra virgin
bazylia 37%
olej słonecznikowy
ORZECHY NERKOWCA
oliwa z oliwek
SER Grana Padano 4,9% (MLEKO, sól, podpuszczka mikrobiologiczna, zawiera lizozym z JAJ)
syrop glukozowy
SER Pocorino 3,2% (MLEKO OWCZE, sól, podpuszczka mikrobiologiczna)
oliwa z oliwek extra virgin 3%
woda
sól
płatki ziemniaczane
regulator kwasowości: kwas mlekowy
orzeszki piniowe 0,05%
czosnek
Zawiera: orzechy nerkowca, jaja, mleko
| w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 1775 kJ/430 kcal |
Tłuszcz | 41,7 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,4 g |
Węglowodany | 8,1 g |
w tym cukry | 6,3 g |
Białko | 4,6 g |
Sól | 2,0 g |
Wymiar liczbowy: 190
Tekst dowolny o pochodzeniu: Kraj pochodzenia: Włochy
suszone pomidory dojrzałe w śródziemnomorskim słońcu
ser Grana Padano i Pecorino
Rozmiar opakowania: 190
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Podravka Polska Sp. z o.o.
Podravka Polska Sp. z o.o.
ul. Cypryjska 72,
02-761 Warszawa,
Polska
podravka@podravka.pl
www.podravka.pl