Najlepiej spożyć przed końcem: patrz nadruk na wieczku. Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 7 dni. Tworzenie się osadu, zmętnienie i ewentualny ubytek zalewy są naturalnymi cechami produktu.
Facebook
Krakus.SztukaSwietnegoSmaku
Przepisów szukaj na:
Uwielbiam.pl
Ogórki to skarb tradycyjnej polskiej kuchni
Ogórki kiszone Krakus są wyraziście kwaskowate. Zawdzięczają to kiszeniu domowym sposobem, w tradycyjnej zalewie - odpowiednio przyprawionej czosnkiem, chrzanem i koprem oraz selekcji odmian hodowanych przez sprawdzonych dostawców. Nie każdy ogórek może trafić do naszego słoja, by stać się ogórkiem kiszonym Krakus! Ogórki kiszone są idealnym dodatkiem do mięs i innych potraw kuchni polskiej, a także do sałatek i kanapek.
Krakus
Gwarancja smaku
Krakus
Marka eksportowa
Ogórki kiszone. Produkt pasteryzowany.