KLUSKI ŚLĄSKIE Z MIĘSEM. Produkt głęboko mrożony.
Jednostka miary | kg |
Składniki: ziemniaki gotowane 57%, skrobia ziemniaczana, woda, mięso wołowe gotowane 6,6%, mięso wieprzowe gotowane 4%, płatki ziemniaczane, tłuszcz wieprzowy, błonniki owsiany, cebula, bułka tarta (mąka pszenna, drożdże, sól, woda), sól, substancja zagęszczająca: skrobia modyfikowana ziemniaczana, mieszanka przypraw, olej rzepakowy, mąka pszenna, suszone warzywa (marchew, pasternak, cebula, nać pietruszki) w zmiennych proporcjach.
Średnie wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna 737 kJ/ 176 kcal
Tłuszcz 5,9 g
w tym
-kwasy tłuszczowe nasycone 2,4 g
Węglowodany 26 g
w tym
-cukry <0,5 g
Białko 3,7 g
Sól 0,75 g
Przechowywać:
-w temperaturze -6 ºC: 1 tydzień,
-w temperaturze -12 ºC: 1 miesiąc,
-w temperaturze nie wyższej niż -18 ºC do daty minimalnej trwałości.
Chronić przed rozmrożeniem.
Wyrób rozmrożony nie nadaje się do ponownego zamrożenia.
Producent: Alex-Pol Alojzy Szczerba
Alex-Pol Alojzy Szczerba,Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane