Najlepiej spożyć przed: patrz nadruk na nakrętce. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Zmętnienie jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość produktu.
Ocet winny Develey powstaje dzięki naturalnej fermentacji białych winogron. Bogaty smakowo szczep winny „Veltliner", a także oparta na wieloletnim doświadczeniu metoda produkcji octu stanowi o jego wyjątkowej nucie smakowej. do sałat i surówek, do marynat i zup, do sosów i dressingów
Develey Od 1845 tworzymy dla Ciebie chwile pełne smaku.
Ocet winny z białego wina. Kwasowość 6 %.
ocet winny z białego wina
przeciwutleniacz: E 224 (zawiera siarczyny)
Zawiera: dwutlenek siarki / siarczyny
Przeciwutleniacze: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 ml: |
|---|
| Energia | 95 kJ / 22 kcal |
| Tłuszcz | 0 g |
| w tym kwasy nasycone | 0 g |
| Węglowodany | 0 g |
| w tym cukry | 0 g |
| Białko | 0 g |
| Sól | 0 g |
Wymiar liczbowy: 500
Cechy: naturalna fermentacja
Rozmiar opakowania: 500
Jednostka (tekst opisowy): ml
Producent: Develey Polska Sp. z o.o.
Develey Polska Sp. z o.o.
ul. Batalionu Platerówek 3
03-308 Warszawa
www.develey.pl