Na rozgrzaną patelnię wlej Ramę do smażenia.
Gdy znikną bąbelki osiągnąłeś idealną temperaturę do smażenia.
Zawiera niezbędne kwasy tłuszczowe Omega 3 i Omega 6
Z mixem olejów: rzepakowy - słonecznikowy
Bez konserwantów
Bez pryskania nawet w wysokiej temperaturze
Bez oleju palmowego
Odpowiedni dla wegetarian.
Rama Smaż jak szef kuchni odkrywa sekret szefów kuchni, którzy do smażenia mieszają tłuszcze, dodając do oleju odrobinę masła czy margaryny, lub łączą różne oliwy i oleje. Rama do smażenia, dzięki zawartości miksu olejów najwyższej jakości, pozwoli każdemu w zaciszu własnej kuchni smażyć w sposób profesjonalny i smaczny. Niczym prawdziwy szef kuchni!
Rama jest najstarszą marką margaryny na rynku. Była pierwszą produkowaną i sprzedawaną na skalę przemysłową margaryną na świecie i dała początek tej kategorii produktów na rynku. W Polsce marka Rama pojawiła się w 1993 r. Od tego czasu zajmuje wysoką pozycję w segmencie margaryn do smarowania. Wśród konsumentów jest jedną z najbardziej popularnych margaryn – aż 92% konsumentów zna markę Rama.
Tłuszcz roślinny do smażenia, gotowania i pieczenia 78 % tł. klasyczny.
oleje roślinne (78 %) (rzepakowy (72 %), słonecznikowy (4 %), całkowicie utwardzony rzepakowy (2 %))
woda
sól (1,5 %)
emulgator [lecytyny (w tym SOJOWE)]
aromaty
regulator kwasowości (kwas cytrynowy)
barwnik (karoteny)
witamina D
Zawiera: soja
Barwniki: Zawiera
Smaki / Aromaty: Zawiera
konserwanty: Nie zawiera