Goliard Pełne Ziarno Makaron spaghetti 500 g

Nowy produkt

6,49 zł

5900252000399

szt

Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Pszenica durum to wyselekcjonowany gatunek zboża, z którego powstaje semolina - mąka do wyrobu wysokiej jakości makaronów.

Makarony otrzymane z semoliny dłużej pozostają jędrne, sprężyste i lekko twarde.
Najlepiej podawać al dente.
Makaron razowy z semoliny z pszenicy durum.
Może zawierać jaja i soję.
Jednostka miaryszt
Składniki: semolina - mąka razowa z pszenicy durum
Może zawierać: jaja, soja
Zawiera: pszenica
Wartość odżywcza w 100 g produktu po ugotowaniu
Wartość energetyczna732 kJ/173 kcal
Tłuszcz1 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone0,2 g
Węglowodany33 g
w tym cukry0,8 g
Błonnik2,9 g
Białko6 g
Sól0,01 g

Wymiar liczbowy: 500
Rozmiar opakowania: 500
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Dodaj makaron do wrzącej, osolonej wody (6 g soli na 1 litr wody na każde 100 g makaronu). Gotować przez 8-9 minut, od czasu do czasu mieszając. Odcedzić i podawać zgodnie z życzeniem. Od temperatury otoczenia

Producent: Goliard Sp. z o.o.

Goliard Sp. z o.o.
42-290 Łojki k/Częstochowy,
ul. Długa 6
tel. +48 34 327 12 29
www.goliard.pl

Ostatnio oglądane