Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl
Na nowo wałkujemy tradycję.
 Makaron delikatny tak jak z kuchni Twojej Babci, trzy razy wałkowany.
Lubella Tradycja od 1881
Makaron 5-jajeczny. Nitki.
Produkt może zawierać 
soję.
 mąka makaronowa pszenna
jaja z chowu na wolnym wybiegu (21,6 %) (5 jaj na 1 kg mąki)
przyprawa: kurkuma
Zawiera: jaja, pszenica
Może zawierać: soja
|  | Wartość odżywcza w 100 g suchego produktu | 
|---|
| energia | 1557 kJ/ 368 kcal | 
| tłuszcz | 3,2 g | 
| w tym kwasy nasycone | 0,9 g | 
| węglowodany | 69 g | 
| w tym cukry | 1,0 g | 
| błonnik | 3,4 g | 
| białko | 14 g | 
| sól | 0,05 g | 
 Wymiar liczbowy: 400
jaja z wolnego wybiegu
Polska Marka
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Zagotuj wodę, 1 l na 100 g makaronu. Posól według uznania. Do gotującej się wody wrzuć porcję makaronu Lubella Jajeczna. Gotuj około 6 minut. Od czasu do czasu zamieszaj. Ugotowany makaron odcedź i przelej zimną wodą. Od temperatury otoczenia
 Producent: MW FOOD Sp. z o.o.
 MW FOOD Sp. z o.o.
 ul. Chopina 10
 34-100 Wadowice, 
 www.mojlowicz.pl