Wyprodukowano przez:
Newlat Food S.p.A.
Via J. F. Kennedy 16,
42124 Reggio nell'Emilia,
w zakładzie w:
Fara San Martino (CH),
Abruzzo
Najlepiej spożyć przed/Nr partii: patrz nadruk na przodzie opakowania.
Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
www.italmex.pl
Newlat Food S.p.A.
Via J. F. Kennedy 16,
42124 Reggio nell'Emilia
Włoski makaron Conchiglioni Giganti No. 240 (Muszla wielka).
Via J. F. Kennedy 16,
42124 Reggio nell'Emilia
Może zawierać
soję i
gorczycę.
Wyprodukowano we Włoszech. Kraj pochodzenia ziarna: Włochy oraz inne kraje UE/spoza UE. Kraj przemiału: Włochy
mąka z pszenicy durum
woda
Może zawierać: gorczyca, soja
Zawiera: pszenica
Wymiar liczbowy: 500
Rozmiar opakowania: 500
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Czas gotowania: 12 min. Zagotować wodę z dodatkiem soli w proporcji 1 L wody na 100 g makaronu. Wrzucić makaron i gotować przez wskazany powyżej czas. Po ugotowaniu odcedzić. Od temperatury otoczenia
Producent: Newlat Food S.p.A.