Przechowywać w temperaturze od +4°C do +8°C.
Wybrzuszenie wieczka na kubku jest zjawiskiem naturalnym, charakterystycznym dla mikroflory żywych kultur kefirowych.
Kefir naturalny.
mleko
żywe kultury kefirowe
Zawiera: mleko
| Przeciętna wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Wartość energetyczna | 212 kJ |
Wartość energetyczna | 50 kcal |
Tłuszcz | 2,0 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,4 g |
Węglowodany | 3,4 g |
- w tym cukry | 3,4 g |
Białko | 3,4 g |
Sól | 0,11 g |
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 400
orzeźwiająca kremowa rozkosz
żywe kultury kefirowe
naturalne składniki mleka
wysoka zawartość białka
bez mleka w proszku
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: ZOTT Polska sp. z o.o.
Zott Polska Sp. z o.o.,
ul. Chłodnicza 6,
45-315 Opole,
Polska