Sposób przygotowania kakao do picia: do filiżanki wsypać jedną łyżeczkę kakao i dwie łyżeczki cukru. Dokładnie wymieszać z niewielką ilością wody lub mleka. Następnie, ciągle mieszając, dodać gorące mleko.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Gellwe - naturalnie pyszne
Smacznego życzy polska marka Gellwe
Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu (zawiera 11 % tłuszczu kakaowego).
Może zawierać
soję,
pszenicę i
mleko.
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
regulator kwasowości: węglany potasu
Może zawierać: mleko, soja, pszenica
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna: | 1398 kJ / 336 kcal |
Tłuszcz: | 11 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 7 g |
Węglowodany: | 15 g |
w tym cukry: | 1,4 g |
Białko: | 25 g |
Sól: | 0,05 g |
Wymiar liczbowy: 80
Cechy: do ciast, deserów i picia
Rozmiar opakowania: 80
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: FOODCARE SP. Z O.O.
FoodCare Sp. z o.o.
ul. Spokojna 4
32-080 Zabierzów