Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Przechowywać w miejscu suchym, zaciemnionym i chłodnym (zalecana temperatura 4℃-20℃), a po otwarciu słoika w lodówce nie dłużej niż 2 tygodnie.
Majonez sałatkowy WINIARY podkreśla i dopełnia smaki, łącząc ze sobą różnorodne warzywa i mięsa lub wędliny, ryby, owoce morza, ryże czy makarony. Dodaje charakteru sałatkom i surówkom, ale świetnie się sprawdzi również jako dodatek do codziennych kanapek, jajek, wędlin i past kanapkowych.
Majonez sałatkowy idealnie pasuje do gęstych dipów i sosów na bazie śmietany lub twarożków. Można go wykorzystać także do połączenia warstw ozdobnych tartinek lub w daniach doprawionych kompozycją ziół do pizzy, ziołami prowansalskimi czy pieprzem ziołowym.
WINIARY Majonez sałatkowy to:
• Wyrazisty dodatek do sałatek i surówek.
• Dobra baza do gęstych sosów i dipów.
• Pyszny majonez polecany również do kanapek, jajek i wędlin.
• Dostępny w słoiku o pojemności 300 ml.
Wyrazisty smak Majonezu Sałatkowego WINIARY docenią zwłaszcza osoby preferujące ostrzejsze potrawy.
Majonez sałatkowy.
Opakowanie zawiera 20 porcji. Wielkość porcji powinna być dostosowana do wieku dziecka.
Min. temp. °C: 4
Maks. temp. °C: 20
Trwałość po otwarciu: 2 tydzień/tygodnie/tygodni
Wymiar liczbowy: 300
Rozmiar opakowania: 300
Jednostka (tekst opisowy): ml
Liczba czynności użycia: 20 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Opakowanie zawiera 20 porcji.