Dozowanie: ok. 2-4 łyżeczki na 250 g mąki
Zastosowanie: ciasta, desery, kremy, polewy, sosy, bita śmietana, lody, naleśniki.
Przed i po otwarciu przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej (po otwarciu 30 dni).
Nasza wyjątkowa Pasta Waniliowa powstaje z najbardziej szlachetnej wanilii Bourbon pochodzącej z królestwa wanilii, Madagaskaru. Jej głęboki aromat nada Twoim wypiekom intensywny waniliowy smak - wprost Ze Świata Natury.
Pasta waniliowa z wanilii Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii.
Producent: Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Polska
Serwis Konsumenta
tel.: 585 111 001
oplata zgodna z cennikiem operatora
serwis@oetker.pl
www.oetker.pl