Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Cukier biały Diamant kostka to rafinowany i skrystalizowany cukier, który następnie jest zwilżany i prasowany w kostki. Wielkość kostki odpowiada standardowej łyżeczce sypkiego cukru. Cukier w kostkach stosowany jest do słodzenia gorących napojów. Doskonały na weekendowe i wakacyjne wyjazdy, spotkania towarzyskie lub biznesowe. Przeznaczony dla hoteli, restauracji i biur.
Pakowany w zgrabne kartoniki o pojemności 500 kg (dostępna również gramatura 1 kg)
Sprawdzone przepisy na www.diamant.pl
Cukier kostka
Producent: Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35,
60-837 Poznań
www.diamant.pl
Jeśli masz pytania, życzenia, sugestie.
Zadzwoń do nas!
+48 61 8665061