Bomboniera 195g Baron DZIEN BABCI I DZIEŃ DZIADKA

Nowy produkt

25,99 zł

5901677006751

szt

Praliny czekoladowe z nadzieniami (50%) o smakach: karmelowym, orzechowym, kawowym, rumowym

Jednostka miaryszt

Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g

Wielkość porcji: 9,8 g

Wartość energetyczna kcal: 487 kcal

Wartość energetyczna kJ: 2031 kJ

Zawartość tłuszczów (ogólnie): 27 g

Kwasy tłuszczowe nasycone: 16 g

Zawartość węglowodanów: 54 g

Cukry: 46 g

Zawartość białek: 3,9 g

Zawartość soli: 0,04 g

Ilość porcji w opakowaniu: 20 szt.

Wprowadziłem wartości odżywcze: Wszystkie prawnie wymagane wartości odżywcze zostały zadeklarowane

Smak: Karmelowy, Kawowy, Orzechowy, Rumowy

Dodatki: Z nadzieniem

Składniki: Składniki: cukier, miazga kakaowa, pomada (cukier, syrop glukozowy, woda), wsad wiśniowy 8 % [syrop glukozowy, cukier, zagęszczony przecier wiśniowy 9 % we wsadzie wiśniowym, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, koncentrat soku z czarnej marchwi, przecier z aronii, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, naturalny aromat, regulator kwasowości: kwas winowy, substancja zagęszczająca: pektyny], wsad karmelowy 7,9 % [syrop glukozowy 45,5 %1, mleko zagęszczone słodzone 37 %1 (MLEKO, sacharoza), syrop cukru inwertowanego 10 %1, tłuszcz kokosowy, olej rzepakowy, tłuszcz MLECZNY 1 %1, cukier palony, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny (z rzepaku), sól, woda], tłuszcz kakaowy, tłuszcze roślinne (palmowy, shea) w zmiennych proporcjach, MLEKO w proszku odtłuszczone, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 1,3 %, substancja utrzymująca wilgoć: sorbitole, stabilizator: inwertaza, ORZECHY LASKOWE 0,5 %, cukier palony, emulgator: lecytyny (ze słonecznika), kawa 0,2 %, naturalny aromat karmelowy (zawiera MLEKO), naturalny aromat wiśniowy, naturalny aromat orzecha laskowego (zawiera ORZECHY LASKOWE), tłuszcz MLECZNY, pasta orzechowa (ORZECHY LASKOWE, ORZESZKI ARACHIDOWE), naturalny aromat, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: sorbinian potasu, ekstrakt z wanilii. 1 we wsadzie karmelowym. Czekolada: masa kakaowa minimum 50 %. Może zawierać inne ORZECHY, JAJA, SOJĘ i zboża zawierające GLUTEN.

Dla diabetyków: Nie

Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska

Okres przydatności do spożycia: 12 mies.

Temperatura przechowywania min - max: 12 - 18 °C

Produkt zmiennowagowy: Nie

Zawartość netto: 195 g

Termin minimalnej trwałości (od daty produkcji): 12 mies.

Oświadczenie o poprawności danych: Produkt nie posiada oświadczeń żywieniowych

Producent: MILLANO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆIĄ S.K.A

MILLANO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆIĄ S.K.A
Wysogotowska 15
62-081 Przeźmierowo

Ostatnio oglądane