AUGUST STORCK KG
Waldstr. 27,
13403 Berlin
Niemcy
www.storck.com
www.merci.com
Chronić przed ciepłem!
4 rodzaje specjałów czekoladowych z migdałami
Orzechowo-migdałowa, Biała z migdałami i chrupkami, Deserowa mleczna z migdałami i orzechami, Mleczna z migdałowym nugatem
Specjały czekoladowe z migdałami (6,7 %) i innymi chrupiącymi składnikami.
Może zawierać także orzeszki ziemne i inne orzechy. cukier
tłuszcz kakaowy
mleko pełne w proszku
miazga kakaowa
migdały
orzechy laskowe (6,3 %)
pełnotłuste mleko w proszku
laktoza (z mleka)
maślanka w proszku (z mleka)
odtłuszczone mleko w proszku
mąka ryżowa
emulgator: lecytyny (z soi)
syrop glukozowy
miód
białko pszenne
tłuszcze roślinne (kokosowy, palmowy)
sól
słód pszenny
aromaty
białko jaj kurzych
skrobia ziemniaczana
Czekolada mleczna z orzechami i migdałami: masa kakaowa minimum 32 %
Czekolada mleczna deserowa z migdałami i orzechami: masa kakaowa minimum 45 %
Biała czekolada z migdałami i chrupkami ryżowymi: masa kakaowa minimum 28 %
Czekolada mleczna z białym nugatem migdałowo-miodowym: masa kakaowa minimum 32 %
Zawiera: migdały, jaja, orzechy laskowe, mleko, soja, pszenica
Może zawierać: orzechy brazylijskie, orzechy nerkowca, orzechy makadamia / orzechy queensland, orzechy, orzeszki ziemne, orzeszki pekan, pistacje/orzechy pistacjowe, orzechy włoskie
Smaki / Aromaty: Zawiera
Syrop glukozowy lub glukozowo-fruktozowy: Zawiera
| Wartość odżywcza Na 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 2378 kJ / 571 kcal |
Tłuszcz | 37,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 19,0 g |
Węglowodany | 47,2 g |
w tym cukry | 44,5 g |
Białko | 9,7 g |
Sól | 0,32 g |
Wymiar liczbowy: 250
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 20 sztuk/sztuki
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 20 sztuk
Producent: Storck sp. z o.o.
STORCK Sp. z o.o.
ul. Przyokopowa 26,
01-208 Warszawa
www.storck.pl
www.mamba.pl
www.mamba.com