Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Posiadamy certyfikat ISO 9001:2008, ISO 22000:2005/ IFS/BRC
PIERNIKI Z NADZIENIEM O SMAKU OWOCOWYM I POLEWĄ KAKAOWĄ
Może zawierać jaja, mleko, orzeszki arachidowe, orzechy laskowe, nasiona sezamu i migdały.
mąka pszenna
nadzienie owocowe 23% [cukier, przecier jabłkowy (65%), woda, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; przecier owocowy (0,5%): wiśniowy, malinowy, aronia, truskawkowy; błonnik bambusowy, substancja żelująca: pektyny, karboksymetyloceluloza; barwnik: koszenila, koncentrat czarnej marchwi, aromat, substancja konserwująca: sorbinian potasu]
syrop glukozowo-fruktozowy
cukier
utwardzony tłuszcz palmowy
kakao o obniżonej zawartości tłuszczu
koncentrat jabłkowy
margaryna [oleje rzepakowy, palmowy i słonecznikowy; woda, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu, lecytyny (z soi); substancja konserwująca: sorbinian potasu; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat, barwnik: karoteny]
substancje spulchniające: węglany sodu, węglany amonu, difosforany
skrobia ziemniaczana
barwnik: karmel amoniakalny
przyprawy korzenne (0,47%)
sól
emulgator: lecytyny (z soi)
aromat: wanilina
Może zawierać: migdały, jaja, orzechy laskowe, mleko, orzeszki ziemne, sezam
Zawiera: soja, pszenica
| w 100 g |
|---|
| Wartość energetyczna | 367 kcal / 1549 kJ |
| Tłuszcz | 8,7 g |
| - w tym kwasy tł. nasycone | 2,8 g |
| Węglowodany | 65,5 g |
| - w tym cukry | 41,6 g |
| Błonnik | 3,3 g |
| Białko | 5,1 g |
| Sól | 0,08 g |
Wymiar liczbowy: 160
Cechy: 23% nadzienia wieloowocowego
Rozmiar opakowania: 160
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: TAGO PRZEDSIĘBIORSTWO PRZEMYSŁU CUKIERNICZEGO Tadeusz Gołębiewsk
TAGO PRZEDSIĘBIORSTWO PRZEMYSŁU CUKIERNICZEGO Tadeusz Gołębiewski
Ciemne
ul. Wołomińska 125
05-250 Radzymin
www.tago.com.pl
tago@tago.com.pl
export@tago.com.pl
+48227867160
+48503011827
+48503011878
+48227867166