Przed otwarciem wstrząsnąć.
Należy spożyć do: data i nr partii na boku butelki lub na nakrętce. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +6 °C.
Białko przyczynia się do wzrostu masy mięśniowej i pomaga w jej utrzymaniu. Zróżnicowany i zrównoważony sposób odżywiania stanowi element zdrowego stylu życia.
Kefir naturalny wysokoproteinowy.
Opakowanie 370 g stanowi jedną porcję produktu, dostarcza 22 g białka.
mleko zagęszczone odtłuszczone
mleko
białka mleka
kultury bakterii mlekowych
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu | Wartość odżywcza w 370 g | % RWS* w 370 g |
---|
Wartość energetyczna | 300 kJ / 71 kcal | 1110 kJ / 263 kcal | 13 % |
Tłuszcz | 2,0 g | 7,4 g | 11 % |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,4 g | 5,2 g | 26 % |
Węglowodany | 7,3 g | 27,0 g | 10 % |
w tym cukry | 7,3 g | 27,0 g | 30 % |
Białko | 6,0 g | 22,2 g | 44 % |
Sól | 0,12 g | 0,44 g | 7 % |
*RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ / 2000 kcal). | | | |
Opakowanie 370 g stanowi jedną porcję produktu, dostarcza 22 g białka. | | | |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 370
Cechy: 22 g białka
Rozmiar opakowania: 370
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 1 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Opakowanie 370 g stanowi jedną porcję produktu, dostarcza 22 g białka.
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl