Wstrząsnąć przed otwarciem.
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Kefir naturalny.
mleko
żywe kultury bakterii oraz: L. acidophilus i Bifidobacterium lactis
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu |
|---|
| Wartość energetyczna | 234 kJ / 56 kcal |
| Tłuszcz | 2,5 g |
| w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,5 g |
| Węglowodany | 4,9 g |
| w tym cukry | 4,9 g |
| Białko | 3,4 g |
| Sól | 0,11 g |
| Wapń | (15 %)* 120 mg |
| * RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorostej (8400 kJ/2000 kcal). | |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 370
prosty skład
oryginalny, orzeźwiający smak
2 składniki - mleko od polskich rolników, żywe kultury bakterii
źródło wapnia
firma polska
Rozmiar opakowania: 370
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
Bakoma Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97 A,
01-303 Warszawa
www.bakoma.pl
Infolinia: 0 801 340 600