Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nie do sprzedaży jednostkowej.
Czekolada mleczna z nadzieniem mlecznym (59 %) i zbożami.
czekolada MLECZNA 33,5 % (cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyny (SOJA); wanilina)
cukier
MLEKO odtłuszczone w proszku (18 %)
olej palmowy
ekspandowane ziarna zbóż 7,5 % (JĘCZMIEŃ, ryż, PSZENICA, PSZENICA (orkisz), gryka)
MASŁO odwodnione
emulgator: lecytyny (SOJA)
wanilina
składniki mleka: 31 %
Zawiera: jęczmień, mleko, soja, pszenica
| Wartość odżywcza 100 g | Wartość odżywcza Baton 23,5 g | %* baton |
---|
Wartość energetyczna (energia) (kJ / kcal) | 2342 / 561 | 549 / 132 | 7 |
Tłuszcz (g) | 33,8 | 7,9 | 11 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 21,9 | 5,1 | 26 |
Węglowodany (g) | 54,9 | 12,9 | 5 |
w tym cukry (g) | 49,1 | 11,5 | 13 |
Białko (g) | 8,6 | 2 | 4 |
Sól (g) | 0,275 | 0,065 | 1 |
*Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal). | | | |
Liczba jednostek: 4
Wymiar liczbowy: 94
Rodzaj jednostki: sztuki
Rozmiar opakowania: 94
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 4 sztuk/sztuki
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 4 Batony
Producent: Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.
Ferrero Polska Commercial Sp. z o.o.,
ul. Wiertnicza 126,
02-952 Warszawa
Infolinia Ferrero w Polsce
801 550 550
Opłata według stawek operatora
www.ferrero.pl
serwis.konsumenta@ferrero.com