Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Sposób przyrządzenia:
1 min., 5 porcji
1. 3 płaskie łyżeczki (12 g) produktu zalej 180 ml wrzącej wody i dokładnie wymieszaj.
2. Możesz też dodać produkt pod koniec gotowania do Twojego domowego barszczu. Ilość dostosuj do upodobań.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Barszcz czerwony to jedna z najpopularniejszych zup w Polsce, która nieodłącznie kojarzy się z Wigilią, ale jest serwowana na różne okazje podczas rodzinnych obiadów. Zupa ekspresowa WINIARY to gwarancja smaku, intensywnego koloru i aromatu. Zawsze wyjdzie idealny!
Barszcz ekspresowy WINIARY doskonale smakuje zarówno solo, jak i z tłuczonymi ziemniakami, pierożkami, krokietami czy pasztecikami. Świetnie się sprawdzi jako szybka przekąska, bez gotowania.
Jak przygotować barszcz czerwony ekspresowa zupa WINIARY? Wystarczy wsypać 3 płaskie łyżeczki (12g) do kubka, zalać 180 ml wrzącej wody i zamieszać. Duże opakowanie 60 g wystarczy na 5 porcji. Możesz również dodać całą zawartość torebki pod koniec gotowania Twojego domowego barszczu.
Barszcz czerwony ekspresowa zupa WINIARY to:
• Pyszna zupa, którą przygotujesz w kilka minut.
• Gwarancja pysznego smaku, aromatu i koloru.
• Sposób na szybką, rozgrzewającą przekąskę bez gotowania.
• Produkt z polskimi burakami i odpowiednio dobranymi przyprawami.
Barszcz czerwony z torebki sprawdzi się idealnie do picia w kubku, na codzienny obiad z rodziną lub jako tradycyjna wigilijna zupa.
W Winiary wierzymy, że zmiana zaczyna się od kuchni, dlatego codziennie pomagamy Wam w przygotowaniu dań i niemarnowaniu
Więcej na winiary.pl
Barszcz czerwony. Ekspresowa zupa instant.
Może zawierać:
jaja,
soję,
mleko,
seler,
gorczycę.
Opakowanie zawiera 5 porcji. Wielkość porcji powinna być dostosowana do wieku dziecka.