Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A.
Sposób przyrządzenia:
5 min., 3 porcje
1. Zawartość opakowania dokładnie rozprowadź w 750 ml zimnej wody.
2. Postaw na ogniu i mieszaj do chwili zagotowania. Gotuj na małym ogniu przez 5 minut, często mieszając.
Dostosuj wielkość porcji
Dzieci 2/3 Twojej porcji
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Zupa grzybowa gości na polskich stołach zarówno jako danie na codzienny, rodzinny obiad, jak i od święta, na wigilię. Zupa grzybowa WINIARY zachwyca tradycyjnym smakiem i aromatem suszonych grzybów – maślaków, podgrzybków i borowików. Idealnie doprawiona, z dodatkiem cebuli i czosnku, zachęca nawet najbardziej wybrednych członków rodziny.
Grzybowa WINIARY to rozwiązanie na szybką i smaczną zupę, która nie wymaga czasochłonnego gotowania. Wystarczy zaledwie kilka minut i jest gotowa!
WINIARY Zupa grzybowa to:
• Pyszna zupa na co dzień i od święta.
• Pomysł na szybką, gorącą zupę gotową w kilka minut.
• Gwarancja udanego i zawsze doprawionego smaku.
• Produkt z naturalnymi składnikami.
WINIARY Zupa grzybowa w opakowaniu 48 g to aż trzy porcje pysznej, aromatycznej zupy!
W Winiary wierzymy, że zmiana zaczyna się od kuchni, dlatego codziennie pomagamy Wam w gotowaniu i niemarnowaniu.
Więcej na winiary.pl
Zupa grzybowa.
Może zawierać:
jaja,
soję,
seler,
gorczycę.
Opakowanie zawiera 3 porcje. Wielkość porcji powinna być dostosowana do wieku dziecka.