HOT & SPICY X2 - Danie z nudlami o smaku kurczaka 130g

Nowy produkt

9,49 zł

8935311130974

szt

Wyróżniają się na pólce, przyciągają uwagę jak magnes. Widzisz opakowanie i myślisz – wygląda ostro. I będzie jeszcze ostrzej. Spicy jest trendy, Spicy jest pożądane – VIFON proponuje edycję specjalną DAŃ Z NUDLAMI 130G ekstremalnie pikantnych – wyjątkowa gama produktów dla tych wszystkich konsumentów, dla których zwykłe „pikantne” dania to tylko przyjemne łaskotanie po języku.

Jednostka miaryszt

Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g

Wielkość porcji: 290 g

Wartość energetyczna kcal: 199 kcal

Wartość energetyczna kJ: 834 kJ

Zawartość tłuszczów (ogólnie): 9,7 g

Kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g

Zawartość węglowodanów: 24,5 g

Cukry: 2,5 g

Zawartość białek: 3,3 g

Zawartość soli: 0,9 g

Ilość porcji w opakowaniu: 1 szt.

Wprowadziłem wartości odżywcze: Wszystkie prawnie wymagane wartości odżywcze zostały zadeklarowane

Sposób przygotowania: Do gotowania, Garnek

Składniki: nudle (72,1%): mąka PSZENNA, skrobia z tapioki, tłuszcz palmowy, skrobia modyfikowana, sól, stabilizatory: E 412, E 451, E 466; emulgator: E 322 (z SOI); substancje spulchniające: E 501, E 500; barwnik: E 101; sos (27,3%): woda, rafinowany olej palmowy, cukier, pasta chili (10%) (chili, sól, woda, regulator kwasowości: E260; substancja konserwująca: E 202); chili w proszku (9,14%), zabielacz (syrop glukozowy, tłuszcz palmowy, stabilizatory: E 340, E 451; kazeiniany (MLEKO), emulgatory: E 471, E 472e; substancja przeciwzbrylająca: E 551); wzmacniacze smaku: E 621, E 627, E 631; sól, hydrolizowane białko SOJOWE, pieprz, substancja zagęszczająca: E 1422, E 415; aromaty, mieszanka przypraw curry (kurkuma, anyż, goździki, nasiona kolendry, cynamon); barwniki: E 150a, E 160c; ekstrakt chili (0,2%), regulator kwasowości: E 330; substancja konserwująca: E 202; suszone dodatki (0,6%): prażony SEZAM, wodorosty.

Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Wietnam

Kraj pochodzenia głównego składnika: Wietnam

Okres przydatności do spożycia: 12 mies.

Temperatura przechowywania min - max: 5 - 25 °C

Produkt zmiennowagowy: Nie

Zawartość netto: 130 g

Technika utrwalenia: suszenie, pasteryzacja

Termin minimalnej trwałości (od daty produkcji): 18 mies.

Oświadczenie o poprawności danych: Produkt nie posiada oświadczeń żywieniowych

Producent: TAN-VIET INTERNATIONAL SA

TAN-VIET INTERNATIONAL SA
Marco Polo 9 9
83-031 Łęgowo

Ostatnio oglądane