Przechowywać w temperaturze: +2-+8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego tygodnia.
Niezrównane na pieczywie i w potrawach na gorąco
Jesteś zabiegany?
Spróbuj serka Apetina, z którym smacznie i szybko przygotujesz coś naprawdę dobrego.
Idealny do kanapek
Świetny do sosów
Świetny do makaronów
Serek kremowy z jogurtem typu islandzkiego Skyr.
maślanka (z mleka)
Skyr (mleko odtłuszczone, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna)
śmietanka (z mleka)
koncentrat białka mleka
sól
kultury bakterii kwasu mlekowego
Zawiera: mleko
| w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 578 kJ/139 kcal |
Tłuszcz | 9,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,7 g |
Węglowodany | 3,6 g |
w tym cukry | 3,6 g |
Białko | 10 g |
Sól | 0,7 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 125
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Danii.
Cechy: 100% naturalne składniki
Rozmiar opakowania: 125
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Arla Foods S.A.,
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl