Pakowany w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego tygodnia.
ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia)
zalewa olejowa (olej rzepakowy, pesto bazyliowe 15% (olej słonecznikowy, bazylia 47%, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, ser, czosnek, skrobia ziemniaczana, cukier, regulatory kwasowości: kwas mlekowy, kwas askorbinowy))
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 1473 kJ/356 kcal |
Tłuszcz | 33 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 11 g |
Węglowodany | 1,8 g |
w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 13 g |
Sól | 2,6 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 100
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Danii.
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Arla Foods S.A.
Arla Foods S.A.,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl