Szynka wieprzowa z dodatkiem białka mleka wędzona parzona, produkt w siatce niejadalnej. Produkt zmiennowagowy, waga netto opakowania zbiorczego ok. 11,0 kg
Jednostka miary | kg |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń: g/100 g
Wielkość porcji: 100 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 110 kcal
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 462 kJ
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 3 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 0,9 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): <0,5 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): <0,5 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 20 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml): 1,9 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia): 110 kcal
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia): 462 kJ
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie): 3 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone): 0,9 g
Zawartość węglowodanów w porcji: <0,5 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry): <0,5 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie): 20 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie): 1,9 g
Wprowadziłem wartości odżywcze: Tak
Rodzaj: Wędzonka
Gatunek mięsa: Wieprzowina
Typ: Na wagę
Metoda wytwarzania: Parzone
Klasa trwałości produktu: Nietrwały
Stopień rozdrobnienia: W całości
Składniki: szynka wieprzowa (90,9%), sól, białka MLEKA, białko wieprzowe, laktoza z MLEKA, błonnik PSZENNY, regulatory kwasowości: mleczan potasu, octan potasu, kwas mlekowy, stabilizatory: cytryniany sodu, trifosforany, difosforany, ekstrakty przypraw, wzmacniacz smaku: glutaminian monosodowy, przyprawy, przeciwutleniacze: askorbinian sodu, izoaskorbinian sodu, aromaty, substancja konserwująca: azotyn sodu. Produkt może zawierać: SOJĘ, JAJA, SELER i GORCZYCĘ. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna 462kJ/110kcal, Tłuszcz 3,0g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,9g, Węglowodany <0,5g, w tym cukry <0,5g, Białko 20g, Sól 1,9g.
Rodzaj opakowania jednostkowego: Opakowanie foliowe
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w: Polska
Okres przydatności do spożycia: 24 dni (dzień)
Temperatura przechowywania min - max: 2x8 °C
Produkt zmiennowagowy: Tak
Waga jednostkowa netto: zmiennowagowy
Waga szacunkowa: 1x1,4 kg
Oświadczenie o poprawności danych: Oświadczam, że wprowadziłem dane zgodnie z aktualnie obowiązującymi wymaganiami prawnymi
O obniżonej zawartości [nazwa składnika odżywczego]: 3% tłuszczu
Producent: Zakład Przetwórstwa Mięsnego "JBB" Import - Eksport, Józef Bałdy
Zakład Przetwórstwa Mięsnego "JBB" Import-Eksport Józef Bałdyga
Zakład Przetwórstwa Mięsnego "JBB" Import-Eksport Józef Bałdyga, ul. Kościelna 25, 07-437 Łyse
Inne z tej kategorii
Ostatnio oglądane