Najlepiej spożyć przed: data minimalnej trwałości jest jednocześnie numerem partii i znajduje się na górze opakowania. Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C. Po otwarciu opakowania przechowywać nie dłużej niż 48 godzin w warunkach chłodniczych.
wysoka zawartość białka
polska firma rodzinna
Kozi twaróg kanapkowy.
mleko kozie pasteryzowane
kultury bakterii fermentacji mlekowej
Zawiera: mleko
Smaki / Aromaty: Zawiera
| Wartość odżywcza w 100 g |
---|
Wartość energetyczna | 682 kJ / 164 kcal |
Tłuszcz | 12 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 9,7 g |
Węglowodany | 4 g |
w tym cukry | 3,5 g |
Białko | 10 g |
Sól | 0,06 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Wymiar liczbowy: 150
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: „Agro-Danmis" Gramowscy Sp. J.
Produkt z mleka kóz żywionych naturalnymi paszami z dodatkiem wyselekcjonowanych ziół (wniosek patentowy P.433779/2020).
Opracowano w ramach projektu Narodowego Centrum Badań i Rozwoju POIR.04.01.02-00-0008/18-00