Pakowany w atmosferze ochronnej.
Przechowywać w temperaturze: +2 - +8°C. Po otwarciu spożyć w ciągu tygodnia.
Ser typu śródziemnomorskiego w kostkach w zalewie ziołowo-olejowej z kawałkami papryki i chili. Papryka i chili nadają mu pikantny charakter. Idealny składnik sałatki, która tak przygotowana nie wymaga przyprawienia. Produkt jest też gotową przekąską.
Ser biały typu śródziemnomorskiego w zalewie olejowej z chili.
ser (mleko pasteryzowane, sól, kultury bakterii kwasu mlekowego, enzym koagulujący: podpuszczka mikrobiologiczna, stabilizator: chlorek wapnia)
zalewa olejowa (olej rzepakowy, papryka chili 7%, ocet winny, sól morska, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, substancja konserwująca: kwas benzoesowy, woda, chili w proszku 0,5%)
Zawiera: mleko
| w 100 g odsączonego produktu: |
---|
Wartość energetyczna | 1277 kJ |
Wartość energetyczna | 309 kcal |
Tłuszcz | 27 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 12 g |
Węglowodany | 0,6 g |
w tym cukry | 0,5 g |
Białko | 15 g |
Sól | 2,9 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 100
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Danii.
Rozmiar opakowania: 100
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Arla Foods SA
Arla Foods SA,
ul. Dworcowa 27,
78-220 Tychowo
www.arla.pl