Należy spożyć do: data i numer partii na wieczku.
Przechowywać w temperaturze od 0 ℃ do 8 ℃.
Twaróg na sernik. Termizowany.
Wyprodukowano w Polsce
mleko pasteryzowane
kultury bakterii mlekowych
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g | %* |
---|
Energia | 452 kJ/108 kcal | 5 % |
Tłuszcz | 6,0 g | 9 % |
w tym kwasy nasycone | 4,0 g | 20 % |
Węglowodany | 4,5 g | 2 % |
w tym cukry | 3,5 g | 4 % |
Białko | 9,0 g | 18 % |
Sól | 0,10 g | 2 % |
Min. temp. °C: 0
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 1
nowa lepsza receptura
nie wymaga mielenia
Najlepszy Produkt - Wybór Konsumentów 2020 srebrny medal
super bezpieczne zamknięcie
Rozmiar opakowania: 1
Jednostka (tekst opisowy): kg
Producent: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska
29-100 Włoszczowa,
ul. Kochanowskiego 1
tel. +48 41 3883300
www.osmwloszczowa.com.pl
Dołącz do nas Facebook: /pOSMakujWloszczowy