Najlepiej smakuje po 30 minutach od wyciągnięcia z lodówki.
Przechowywać w temp. +2°C do +8°C
www.va;bon.pl
Valbon to oryginalny francuski ser pleśniowy. Nasze sery wytwarzane są od 100 lat w sercu Francji, począwszy od rzemieślniczej manufaktury założonej w 1922 roku przez Henri Hutina, mistrza sera z Lacroix-sur-Meuse, do nowoczesnej, kontynuującej tradycję wytwórni serów pleśniowych. Sprawdzona klasyczna francuska receptura to gwarancja harmonijnego połączenia delikatnej skórki i kremowego wnętrza, które zapewniają aksamitną konsystencję i klasyczny smak, prawdziwego pleśniowego sera.
Ser pleśniowy.
mleko pasteryzowane
sól
stabilizator: chlorek wapnia
kultury bakterii
podpuszczka
Penicillium Candidum
Geotrichium Candidum
Zawiera: mleko
| Wartość odżywcza w 100 g: |
---|
Wartość energetyczna: | 1436 kJ/347 kcal |
Tłuszcz: | 31 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 21 g |
Węglowodany: | 1,0 g |
w tym cukry: | 1,0 g |
Białko: | 16 g |
Sól: | 1,4 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 8
Wymiar liczbowy: 200
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano we Francji
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: Hochland Polska Sp. z o.o.
Hochland Polska Sp. z o.o.,
ul. Okrężna 2,
64-530 Kaźmierz