Przed ubijaniem dobrze schłodzić w lodówce.
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Doskonała do deserów, zup i sosów.
Gładka i jednolita konsystencja.
Śmietanka sterylizowana.
śmietanka
stabilizator: karagen
Zawartość tłuszczu 30%
Zawiera: mleko
| w 100 g produktu |
---|
Wartość energetyczna | 1201 kJ/292 kcal |
Tłuszcz | 30,0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
Węglowodany | 3,3 g |
w tym cukry | 3,3 g |
Białko | 2,1 g |
Sól | 0,10 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Wymiar liczbowy: 200
do ubijania
polska firma
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Producent: BAKOMA Sp. z o.o.
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A,
01-303 Warszawa
Infolinia:
0 801 340 600
www.bakoma.pl